loader image

Priser

Portræt Sessions

Alle sessions indeholder:

  • Konsultation efter behov
  • Jeres fotos i et online galleri
  • Efter behandling af fotos
  • Mulighed for tilkøb af fotos
  • Jeres fotos i to opløsninger
  • Udendørs/ hjemme session
  • Mulighed for studie fotografering (Tilkøb)
  • Kørsel til location indenfor KBH og omegn (Kan komme tillæg på længere kørsel)

De mindste op til 3 år

Tiden når børnene er helt små er helt speciel. En tid du kun har i ganske kort tid. Med denne pakke kan du forevige den første tid med dit barn. Pakken er både til dig der ønsker nyfødt fotos af dig nye vidunder, kort tid efter fødsel og til dig der brændende ønsker naturlige fotos af dit nysgerrige lille menneke, der er i en alder hvor der er smæk på udviklingen og der både skal opdages via kravl og løb. Denne session er forbeholdt session i eget hjem til de helt nyfødte og udendørs session til de lidt ældre. Her fokusere jeg på at få natulige glimt af barnets færden i naturen. Det er også muligt at få fotos af de lidt større i eget hjem, hvor der her igen er plads til leg og udfoldelse. 

Pakken indeholde en 60 min session, hvor i får 8 fotos med i købet som i selv udvælger.

 

1499 kr

Børne portrætter hos Pindbo fotografi
Pige portrætfotos Pindbo Fotografi

Portrætter + 3 år

Portræt session er en almen session for 1 barn eller voksen der ønsker enten alene opstillede portrætsession / skolefotos eller kreative samt naturlige fotos i det bløde dagslys. Denne fotos session rammer bredt, og former sig efter jeres tanker og ønsker. 

Pakkens pris er forbeholdt til udendørs fotosession eller session i egen hjem. Ønskes der session i fotostudie med kunstigt lys, kan der komme pris tillæg for leje af studie. 

Denne session vare 30 – 40 min og i får 8 fotos med i købet.

 

1199 kr

Gravid session

Forevig din smukke mave, lige om lidt er den væk, og du vil ikke fortryde af du fik stillet dig foran kameraet inden. 
Denne session er til dig som er gravid, som gerne vil fastfryse øjeblikket det er gravid, så du sendere kan mindes tiden, hvor dit lille menneske lå inde i maven. Du vælger selv hvornår i graviditeten du gerne vil have taget dine fotos. Ingen graviditeter er ens og måske har du allerede gener der gør at du ikke tør udskyde dit fotos session til senere i graviditeten. Der hvor vi siger at det er bedst er mellem uge 25 og 35. Til denne session er du velkommen til at tage din partner med, så i kan få taget fotos sammen. 

Hvad med påklædning? Læs mere om det HER.

Dette er en 45 min session men udendørs location eller location i eget hjem. Ønskes fotos i fotostudie, så lav efterspørgerlse på dette. BEMÆRK! Der kommer tillæg ved fotos i studie grundet lejen.

1399 kr

Gravid fotosession Pindbo fotografi
Børne portrætter hos Pindbo fotografi

Økonomi pakken

 Økonomiparken er til dig der ønsker enkelte og traditionelle fotos af dig selv eller dine børn. Med denne pakke får du 6 fotos i 3 forskellige beskæringer. Total/halvtotal, Halvnær og nær.  Din session vare ca. 15 min og du får selv lov til at udvælge dine fotos ud fra et begrænset antal fotos i galleriet, hvis fotografen ikke allerede har udvalgt 6 fotos.

OBS! Gælder også til evt. Linkedin fotos.

 

699 kr

Pris på digitale filer

Kan man tilkøbe filer?

I de fleste pakker følger der ca. 8 fotos med, som i selv vælger. Ønsker man flere fotos så er der både mulighed fot at købe dem enkeltvis eller hele albummet med evt. + 25 fotos.

Kan man få sine fotos på print?

Ja! Jeg samarbejder med Lasertryk, hvilket vil sige at jeg kan få lavet jeres fotos på print igennem dem til en god pris! 

Dog kun hvis i ønsker jeres fotos på plakat. Ønsker i jeres fotos i mindre str. eller som alment fremkaldte fotos, så henviser jeg til jeres nærmeste fotos handler.

Pris på digitale fotos

Pr. fotos 149 kr.

Hele albummet 1799 kr.

Priser på prints

Priser kommer snarest!