loader image

Hvordan foregår din session?

Generelle ting til portræt og familie sessions

Mit navn er Stine og jeg startede min virksomheden Pindbo fotografi i 2018. Lige siden er virksomheden kørt på deltid ved siden at uddannelse og jobs. Jeg er uddannet Digital konceptudvikler med Multimedie baggrund tilbage i sommeren 2022. I forbindelse med min uddannelse bruger jeg ofte mine fotografiske kompetancer med henblik på at historie formidle og levere content til digitale platforme.  

Jeg elsker at skabe minde fyldige fotos og brænder for at være med til at fastfryse andres gode øjeblikke i livet.
Jeg er bosat i Rødovre og dækker det meste af Sjælland med forbehold for kørselstillæg.
Jeg vil glæde mig til at være med til at skabe gylde fotos til jeres fotoalbum.
Pige portrætfotos Pindbo Fotografi
Familie fotosession Pindbo Fotografi

Jeres påklædning

 

Jeres påklædning er en vigtig del af jeres fotosession for at opnå bedst mulige fotos. Generelt for alle session er enkelt tøj en rolige farver uden for mange mønstre og print det bedste for jeres fotos.

Gode farver til familie fotograferinger

Gode farver til jeres fotos er: Frøn, mørkerød, beige, brun, grå og hvid. Det er vigtigt at i prøver at matche i farve nuancer. Det betyder ikke at i skal være ens i jeres valg af farve, men rolige farver der passer i nuancerne til hinanden.

Det er okay at vælge tøj med lidt mønstre på, men undgå de spræglede farver og de store print på evt. børnetøjet, også selvom barnet helst vil vælge den smukke prinsesse kjole til dagen.
OBS: Er det tilfældet at i lige præcis ønsker fotos i noget bestemt tøj i har der hjemme så aftale vi nærmere om dette inden jeres session.

Gravid

Jeg gravid session er der ofte mulighed for tøj skifte undervejs. Jeg har ikke det store udvalg at gravid kjoler, og desværre ikke kjoler der er tilpasset enhver gravid, men der er mulighed for snak om brug af disse.

Til gravid fotos er der typisk efterspørgelse på undertøjsfotos/ fotos af den bare gravide mave. Af tøj vil jeg anbefale en en stram kjole der viser den flotte gravide mave frem og en lidt løsere kjole så vi får lidt variation i dine fotos. Her er der åbentfarvevalg, men igen uden de mange mønstre på. 

Hvis du ikke er kjole typen så gør en top med en evt åbenskjorter og et bar short/jeans/ underbuks sig også godt.

Har du brug for yderligere inspiration så sig endelig til. Vi snakker typisk også sammen inden omkring dine tanker om tøj og location.

Fotosession med børn

Stine Pindbo Andersen

Har du børn med til din session så er det vigtigt at starte dagen stille og roligt ud. Ingen stress. Skriv til mig hvis der pludselig skulle opstå forsinkelser. 
Sørg for at dit barn er veludvilet og mæt. Tag gerne nogen snacks med til jeres session hvis sult skulle opstå. 
Det er også en god idé at have lidt underholdning med som kan fange noget opmærksomhed og skabe tryghed.

Det kan være en idé i nogen børns alder først at klæde dem i fotosession tøjet på location, for så vidt muligt at undgå uheld. 

Prøv så vidt muligt at komme i god tid så der er tid til at skabe ro inden session. 

Ved udendørs session er der god mulighed for at barnet kan udforske lidt og falde til ro i omgivelserne og i siturationen. Det er på barnets præmisser og sammen prøver vi at skabe de bedste rammer for at i får nogen hjertelige fotos med jer, efter endt session.

Familie fotosession