loader image

Priser

Familie og grupper

Alle sessions indeholder:

  •  Konsulation efter behov
  • Jeres fotos i et online galleri
  • Efter behandling af fotos
  • Mulighed for tilkøb af fotos
  • Udendørs/ hjemme session
  • Mulighed for studie fotografering (Tilkøb)

Mor og barn

1 voksen og 1 barn

Kvalitets tid med dit barn som du efterfølgende kan se tilbage på og mindes med et smil på læben!
Du sidder sikkert ofte og taget fotos af dit barn, men hvor tit er du lige selv med på dit fotos? Med denne session får i kvalitets tid samt fotos hvor i begge er med på. Fotos der kan være med til at personligøre hjemmet eller fotos der kan gives i gave til nogen i holder af. Denne session er i jeres ånd og med fokus på situations fotos, hvor jeg fanger jer i jeres øjeblikke sammen. Denne session kan foregå på ude locations og i jeres eget hjem. I får 30 mins fotosession og 8 fotos med i købet.

Anbefaling til tøj og fotografering med børn, læs mere HER.

 

1199 kr

Familie fotosession Pindbo Fotografi
Familie fotosession Pindbo Fotografi

Familie session

Familie fotos er noget af det bedste! Fotos af jer sammen som familie, som altid kan hives frem og ses tilbage på. Tiden går så stærkt! Med fotos er jeres eneste måde at fastfryse tiden på. Denne session er med fokus på at fange jer i jeres stunder sammen. Der er plads til at fjolle, lege og gøre praktiske ting undervejs. Jeres gyldne stunder er vigtige! Om det er når i er i det største grin eller om i er i de udfordrende momenter hvor jeres barn river jer i håret eller er på vej til at stille af. Det hele har en charme og en historie og der er plads til det hele hos mig. Sammen snakker vi om jeres ønsker og ud fra min, på udendørs location eller i eget hjem. I får 8 fotos med i pakken med mulighed for tilkøb af flere fotos.

Anbefaling til tøj og fotografering med børn, læs mere HER.

1699 kr

Gruppe 1

Gruppefotos 1 er til jer der kun ønsker et traditionelt gruppe fotos af familie, kollegaerne, vennerne mm. Der er ikke begrænsning på antal personer, men pakken er kun tiltænkt at der bliver taget fotos af jer som samlet gruppe i evt. forskellige opstillinger. Der er dermed ikke mulighed for at opdele jer som gruppe og får taget enkelte eller par fotos. Denne session vare 15 – 30 min og i kan vælge 3 fotos efterfølgende som i får tilsendt, med mulighed for tilkøb af flere fotos. Denne session er med anbefalet udendørs session. Hvis i ønsker fotos i et fotostudie, kan i lave efterspørgerlse på dette. Dog med forbehold for ekstra omkostninger.

Anbefaling til tøj, læs HER.

 

899 kr

Gruppefotos Pindbo fotografi
Familie fotosession hos Pindbo Fotografi

Gruppe 2

Gruppefotos 2 er til jer der ønsker et traditionelt gruppe fotos af familien. Med denne pakker er der også mulighed for at opdele jer som gruppe og dermed også få taget fotos kun af børnene sammen og evt. enkelte portræt fotos af børnene. Denne session vare 30 min og i kan vælge 8 fotos efterfølgende som i får tilsendt, med mulighed for tilkøb af flere fotos. Denne session er med anbefalet udendørs session. Hvis i ønsker fotos i et fotostudie, kan i lave efterspørgerlse på dette. Dog med forbehold for ekstra omkostninger.

Anbefaling til tøj og fotografering med børn, læs mere HER.

 

1199 kr