loader image

Fotografen bag Pindbo Fotografi 

Stine Pindbo Andersen

Mit navn er Stine og jeg startede min virksomheden Pindbo fotografi i 2018. Lige siden er virksomheden kørt på deltid ved siden at uddannelse og jobs. Jeg er uddannet Digital konceptudvikler med Multimedie baggrund tilbage i sommeren 2022. I forbindelse med min uddannelse bruger jeg ofte mine fotografiske kompetancer med henblik på at historie formidle og levere content til digitale platforme.  

Jeg elsker at skabe minde fyldige fotos og brænder for at være med til at fastfryse andres gode øjeblikke i livet.
Jeg er bosat i Rødovre og dækker det meste af Sjælland med forbehold for kørselstillæg.
Jeg vil glæde mig til at være med til at skabe gylde fotos til jeres fotoalbum.
Gravid session Pindbo Fotografi

Pindbo Fotografi

 

Pindbo Fotografi stræber altid på kundetilfredshed. Derudover at lave en aftale der opfylder dine ønsker. Så derfor, kontakt mig altid også selvom at jeg ikke viser mig ledig på din ønskede dato. Det kan være en fejl, det kan være jeg har fået afbud i mellem tiden, eller jeg alligevel kan tage imod din booking.