loader image

Handelsbetingelser

 

Betingelserne bliver bekræftet ved booking

Pindbo Fotografi
+45 60 68 54 12
Hvidsværmervej 74, 2610 Rødovre
CVR: 39 84 42 73

 

Sessions

De pågældende priser er inklusiv fotografering og billeder. Ved hver session fremstår der, hvor mange færdigbehandlede billeder, som man får med i pakken. Billeder vil blive tilsendt online via Wetransfer eller filemail. Jeg printer ikke selv billeder men har samarbejde med Lasertryk.

Betaling

Priser varierer efter hvilken ydelse kunden vælger. Kunden får stillet muligheder for tilbud og tilkøb af fotografiske ydelser, efterredigeringer af billedmateriale samt meget andet. Der er flere betalingsmåder:

A) Ved booking via. mobilepay eller bankoverførelse

B) Ved Fotografen via. mobilepay eller kontant

C) Efter end session via mobilepay eller bankoverførelse

Betalingen skal dog senest ske 7 dage efter end session hvis man vil undgå yderligere gebyre.

Regningen kan betales så snart fakturaen er modtaget.

Levering

Pindbo Fotografen leverer primært digitale filer, som kunden selv kan downloade fra eget kodebeskyttet galleri.
Alle billeder vil være standartbehandlet og uploadet i kundens galleri indenfor 14 dage fra fotograferingsdato.
Billeder fra kundens galleri kan downloades fra mobil, tablet og computer.

Returnering af varer

Lever billeder/serviceydelser ikke op til kundens forventninger skal kunden foreligge sine beklagelser skrifteligt til info@pindbo.nu eller via. SoMe kanaler.
Fotografen er kundens tilfredshed alt, og alle positive, negative eller konstruktive feedbacks er meget velkommen.

Databehandling

Ved booking af serviceydelser eller/og brug af downloades-gallerier godkender kunden at Valby Fotografen har kundens tilladelse til at kontakte kunden via e-mail, sms eller/og opkald ifm. service/salg og tilbud.
Eksempel:
Samtykke til håndtering af personoplysninger
Behandling af dine personoplysninger – samtykke
Jeg giver hermed mit samtykke til at Pindbo Fotografi må indsamle og behandle mine personoplysninger.
Kontakt/personinformationer omfatter følgende typer:
• Navn
• Telefon nr.
• Adresse
• E-mail adresse
• Fødselsdato

Brug af billeder

Når du/ i har modtaget billederne, så er billederne fuldt ud jeres. Jeg ønsker dog og vil sætte pris på at blive krediteret ved navn, hvis billederne bliver brugt offentligt på sociale medier. Herefter ønsker jeg også at der IKKE bliver videre behandlet/ redigeret i billederne samt tillagt filter, da resultaterne i billederne dermed ikke afspejles i mit arbejde og det jeg står inde for. I fotograf verdenen kan det i værste tilfælde i realiteten ende ud i en bøde, da jeg går op i mit arbejde og da jobbet som fotograf er et hårdt felt, hvor man må beskytte sine egne værker.

HVIS!

Hvis i får jeres billeder sendt, og der ikke er  sort/ hvid billeder i blandt, og i dermed ønsker dette, så skriv til mig INDEN  2 uger efter modtagelserne af billederne, for så sender jeg gerne også et eksemplar i sort/hvid. UNDGÅ selv at putte sort/hvid samt andre filtre på billederne.

Afbud

Alle bookinger er bindende og man kan blive bedt om at betale et depositum. Depositum er ca. 30 % af den bookede session/ event. Hvis der ikke er blevet betalt depositum, så kan du forvente at blive opkrævet 249 kr ved afbud af udendørs sessions.

Udeblivelse eller afmelding af sin bookede tid på udendørs location, skal ske inden 24 timer før. Efter 24 timer har man ingen krav på at få sit depositum tilbage, med mindre at det er fotografen der aflyser, så får man det fulde beløb tilbage.

Afmeldelse af sin bookede tid i et fotostudie, bedes komme inden 72 timer, grundet udgifter og planlægning af det lejede/ lånte studie). Depositum ved studie session varierer af lejen af studiet men kan maks. blive 500 kr.

Udeblivelse eller afmeldelse af session i fotostudie kan koste optil 40% af din sessions pris. For at dække lejen af studiet.

Location

Location er et udendørs aftalt sted hvor vi mødes. Primært Hvidovre / KBH. Der kan forekomme ekstra udgifter ved andre locations som går til transport.

Studie

Jeg har ikke selv et fotostudie, men kan leje et i Hvidovre på Immærkærvej hvis dette ønskes. Dog skal dette ønskes i god tid, da der er godt bud om studiet, og dermed ikke altid sikkert at det kan lade sig gøre. og ellers hold øje med min Facebook side, der skriver jeg, hvis jeg lejer studiet og dermed har ledige tider.

Feedback

Efter din fotosession, håber jeg at høre fra dig, sæt ord på din oplevelse og giv en anmeldelse, enten via mail eller på min facebook side.

Ændringer

Pindbo Fotografis handelsbetingelser opdateres løbende. Valby Fotografen forbeholder sig retten til at ændre i
handelsbetingelser uden at skulle indhente accept fra kunder eller samarbejdspartnere

1) Hvis offentliggørelse af billederne er en del af aftalen, skal fotografens navn nævnes, for eksempel:
”Foto: Pindbo Fotografi, pindbo.nu” i byline, kolofon eller på anden tydelig måde.