loader image

Priser

Bryllups pakkker

Alle bryllupspakker indeholder:

INGEN bryllupper er ens og hvis pakkerne ikke stemmer overens med dit bryllup, så tøv ikke med at kontakte mig HER.

  •  Konsulation efter behov
  • 60 min bryllups portrætter
  • Jeres fotos i et online galleri
  • Jeres fotos i to opløsninger
  • Efter behandling af fotos
  • Kørsel til kirke og location i KBH område og omegn. (Der kan komme kørsels tillæg for længere kørsel)

Bryllups portrætter

I vil ikke gå glip af at forevige jeres bryllups dag med unikke portrætfotos, efter at i har sagt ja til hinanden. Efter vielsen i kirken mødes vi enten ved kirken eller ved aftale location. Her får vi foretaget en fotosession med varighed på ca. 60 minutter. Denne session foregår på udendørs location efter aftale. Vi bruger locations muligheder for at lave nogen gode portrætter, derudover får vi taget close-up af bla. ringe og buket.

Efter session får i mulighed for at udvælge 10 fotos som hører med i prisen.

 

1299 kr

Bryllups fotograf Pindbo fotografi
Bryllups fotograf Pindbo Fotografi

Pakke 1

Ønsker i fotos af det øjeblik hvor i siger ja til hinanden? Så er det denne pakke i skal vælge! I denne pakke følger jeg jer igennem vielsen efterfulgt af lykønskninger efter vielsen og til sidst portrætsession på aftalt location.

Jeg ankommer 30 min før til vielsen i kirken for at fange de første gæster der ankommer og tager plads. Derudover før i fotos af indgang og udgang af kirken samt når ringene gives på mm.

Denne pakke indeholder også “Bryllups fotos” Læs mere HER.

3199 kr

Pakke 2

Ønsker i fotograf længere hen på dagen og dermed udvide jeres bryllups galleri. Så er dette måske pakken for jer!  I denne pakke får i både fotos af vielsen, portrætfotos samt stemnings fotos til receptionen eller start af middagen/ gæsternes ankomst. I denne pakke følger jeg jer i 5 – 6 timer, an på jeres struktur på dagen.

I denne pakke får i dermed ink. pakke 1.

I får efterfølgende alle de bedste fotos fra dagen.

 

5699 kr

Event fotografering hos Pindbo Fotografi
Bryllups portræt

Pakke 3

Den store bryllups pakke! Her får du et bredt billede af hele dit bryllup, når du en dag sidder og skal kigge tilbage på dagen. I denne pakke følger jeg jeg fra vielse til midnat, hvor den traditionelle brudevals typisk finder sted.  Jeg vil dermed være til stede på dagen i 10 – 12 timer, an på jeres struktur på dagen.  Ingen bryllupper er ens og det er jeres ønsker dermed heller ikke, så lad mig hører mere om dette, så vi kan strukturere dagen og jeres fotos efter dette.

I denne pakke får i dermed ink. pakke 1.

I får efterfølgende alle de bedste fotos fra dagen.

9999 kr